Previous
Next

Obelisk van Zwarte Toermalijn (13261)

€ 14,50
Inclusief belasting

"Een Sterke Beschermer"

Op voorraad
Referentie 506455742769 Categorie Bijzondere edelstenen

Omschrijving

Deze sterke beschermer is ontzettend fijn om in huis neer te zetten. De aardende, ontspannende en beschermende energie van de toermalijn worden in deze puntvorm éxtra krachtig gebundeld.

WAT IS HET?
Dit is een Obelisk van Zwarte Toermalijn.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - zwarte toermalijn
Hoogte - 7 tot 10 cm
Breedte - 2 tot 3 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

TOELICHTING
Deze obelisken worden goed gladgeslepen, waardoor ze echt prachtig van vorm zijn. Het puntje is niet scherp, dus je kan jezelf er niet aan bezeren. Een obelisk is een krachtige vorm, ook wel lichtzuil genoemd. De vorm staat o.a. symbool voor wederopstanding. De punt zorgt ervoor dat de energie van de edelsteen gebundeld wordt tot één punt, waarvandaan de energie extra sterk naar buiten vloeit. Daarom worden obelisken vaak gebruikt bij healings, maar ze zijn ook prachtig om gewoon in huis neer te zetten. Als je hem in een woon- of werkruimte zet, vergroot 'ie de feng shui in die ruimte. Let wel op dat elke obelisk er weer anders uitziet; de hoogte, breedte en kleur kunnen per stuk verschillen!

Dit is een matte tot glasachtige zwarte steen, hoewel hij ook in allerlei andere kleuren bestaat. Die andere kleuren, zoals roze, groen of 'watermeloen', zijn veel zeldzamer dan de zwarte variant. Toermalijn heeft vaak een erg karakteristieke textuur, waardoor hij vaak ruw verkocht wordt. Gelukkig is het wel mogelijk om deze steen te trommelen of slijpen, en hebben wij hem dus als glad hangertje beschikbaar.

Zwarte Toermalijn aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie en vervloekingen en stress en spanningen. Hierdoor werkt de steen ontspannend, vergroot de vitaliteit en bevordert een neutrale houding en logisch rationeel denken. Lichamelijk heeft de steen een positief effect op het immuunsysteem en pijn.