Previous
Next

Obelisk van Regenboog maansteen (13259)

€ 14,50
Inclusief belasting

"Weer Helemaal in Balans"

Op voorraad
Referentie 658158279897 Categorie Bijzondere edelstenen

Omschrijving

Regenboog maansteen is witte maansteen met een parelmoerachtige glans. Het kan kleine stukjes zwarte toermalijn bevatten.

WAT IS HET?
Dit is een Obelisk van Regenboog maansteen - Witte Labradoriet

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - Regenboog maansteen
Hoogte - 7 tot 10 cm
Breedte - 2 tot 3 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

Producten die u krijgt kunnen afwijken van de foto.


TOELICHTING
Deze obelisken worden goed gladgeslepen, waardoor ze echt prachtig van vorm zijn. Het puntje is niet scherp, dus je kan jezelf er niet aan bezeren. Een obelisk is een krachtige vorm, ook wel lichtzuil genoemd. De vorm staat o.a. symbool voor wederopstanding. De punt zorgt ervoor dat de energie van de edelsteen gebundeld wordt tot één punt, waarvandaan de energie extra sterk naar buiten vloeit. Daarom worden obelisken vaak gebruikt bij healings, maar ze zijn ook prachtig om gewoon in huis neer te zetten. Als je hem in een woon- of werkruimte zet, vergroot 'ie de feng shui in die ruimte. Let wel op dat elke obelisk er weer anders uitziet; de hoogte, breedte en kleur kunnen per stuk verschillen!

Maansteen is verbonden met de energie van de maan en het Goddelijke Vrouwelijke. Het is de belangrijkste steen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en bevordert intuïtie en zelfinzicht. Vrouwen helpt het de innerlijke Godin vinden en stimuleert het op een zachte manier vrouwelijke krachten. Mannen kan het helpen emoties en het mannelijke en het vrouwelijke aspect, of yin yang , in balans brengen. De steen helpt je ook in harmonie brengen met natuurlijke ritmes en cycli. Fysiek heeft maansteen bijvoorbeeld een positieve werking op het bioritme, de hormonale cyclus, het voortplantingssysteem, de alvleesklier, de pijnappelklier, de vochtbalans en oedeem. Maansteen is uitermate geschikt ter ondersteuning van vruchtbaarheidsproblemen en ondersteund bij zwangerschap, de bevalling en het geven van borstvoeding. 

Naast de algemene eigenschappen van maansteen werkt regenboog maansteen vooral op het spirituele vlak. Het biedt spirituele bescherming en stimuleert spirituele gaven, spirituele ontwikkeling en inzichtgevende en spirituele dromen. Fysiek heeft het een positieve werking op de schildklier.