Previous
Next

Gua Sha massagesteen - Jade (14156)

€ 10,00
Inclusief belasting

"Sereniteit en zuiverheid!"

Op voorraad
Referentie 467078316558 Categorie Bijzondere edelstenen

Omschrijving

Een steen voor geluk, bescherming en voorspoed. Jade staat symbool voor zuiverheid en sereniteit. Het stimuleert liefde, verzorging en tolerantie. Jade wordt veel mee genomen op reis. 

WAT IS HET?
Dit is een Massagesteen van Jade.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - Jade
Lengte - 8 cm
Gewicht - 45 gr
Kleur, vorm en afmeting kan per artikel iets variëren. 

TOELICHTING
Dit product is gemaakt van een echte edelsteen en daardoor is elk exemplaar uniek. Het kan voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Jade is een groene steen met stuken wit erdoorheen. 

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hartchakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. 

Informatie over de Gua Sha massagestenen van onze leverancier: Gua Sha is een oude Chinese healingtechniek die een natuurlijke manier biedt om uw gezondheid te verbeteren. Gebruik de guasha-steen om gezicht, schouders, armen of benen te masseren. Het verbetert de bloedcirculatie van de huid en laat je chi weer beter stromen. Bijgevolg komen gifstoffen vrij, verminderen onregelmatigheden in de huid en krijgt deze haar natuurlijke gezonde glans terug. 

Maak een schrapende beweging over de huid met korte en langere bewegingen in de richting van lymfedrainagepunten en/of de spieren. Het schrapen kan rood- en beursheid van de huid veroorzaken, dit is een natuurlijke reactie die doorgaans binnen 24 - 72 uur van nature herstelt.