Edelstenensetje voor energie

€ 29,99
Inclusief belasting

Ben je snel moe of overprikkeld? Lijkt het alsof er blokkades zijn in je energieniveau? Kortom, kan je wel wat extra energie gebruiken? Misschien kunnen deze edelstenen je daarbij helpen! De steentjes in deze set zijn allemaal specifiek uitgekozen op hun activerende werking. Je kan ze bij je dragen of in huis leggen, dat is helemaal aan jou. 

Op voorraad
Referentie 1945439016989 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

ONLINE ONLY - NIET VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL

Dit setje is onderdeel van ons eigen merk, bijTARA. Je vindt meer van onze exclusieve producten op shop.bijTARA.nl

Dit gehele pakketje wordt geleverd in een mooi doosje, waardoor het heel geschikt is als cadeautje voor een ander óf voor jezelf. Ook krijg je er een linnen zakje bij om de stenen in te bewaren, én een briefje waar alle betekenissen nog eens op staan. Zo kan je thuis altijd nog eens controleren wat elk steentje ook alweer voor je doet.

Werking van de stenen

Elke steen heeft zijn eigen werking. De stenen in deze set zijn specifiek uitgezocht zodat ze elkaar mooi aanvullen (en je kan ze dus ook goed met elkaar combineren), maar ze doen toch allemaal weer nét iets anders. De werkingen van elke losse steen vind je hieronder.

Carneool

Geeft een flinke dosis energie. Werkt vitaliserend en activerend. Maakt doelgericht en optimistisch.

Onyx

Werkt zowel beschermend als motiverend. Geeft moed en bevordert daadkracht.

Jaspis

Bevordert de uitwisseling van energie met de aarde. Staat in sterke verbinding met je eerste chakra.

Boomagaat

Verbetert de doorstroming van energie in je lichaam. Gaat blokkades tegen.

Tijgeroog

Maakt doelgericht, daadkrachtig en versterkt concentratie. Ook fijn bij toetsen of examens.

Over trommelstenen

Alle stenen in deze set zijn getrommeld. Dit betekent dat ze niet per stuk geslepen hoeven te worden, maar toch mooi glad zijn. Gladde stenen zijn fijner om bijvoorbeeld in je broekzak te dragen, dan ruwe brokjes. Toch kan het soms zijn dat er kleine oneffenheden in de steen zitten. Dat is helemaal niet erg. De stenen behouden gewoon hun werking.

Stenen reinigen

Vaak wordt aangeraden om edelstenen ongeveer eens per maand te reinigen. Dit doe je omdat de stenen vaak veel energie opnemen of juist afgeven, en dan als het ware uitgeput kunnen raken. Na een reiniging is hij weer helemaal opgeladen en heeft de werking weer een boost gekregen. Een reinigingsritueel bestaat meestal uit het eerst ontladen en daarna weer opnieuw opladen van je steen, maar het is niet altijd nodig om beide stappen toe te passen. Zelf voel je meestal het beste aan wat jouw steen nu nodig heeft.

Voorbeelden voor het ontladen van je edelsteen zijn: Onder stromend water, in de aarde, met behulp van salie of andere reinigende wierook, of met behulp van ontladende stenen zoals hematiet.

Je steen opnieuw opladen kan bijvoorbeeld in het licht van de volle maan, in warm zonlicht of met behulp van opladende stenen zoals bergkristal en seleniet.

Niet elke steen kan even goed tegen water of zonlicht. Bij twijfel kan je je steen dus beter op een andere manier reinigen.