Previous
Next

Chalcedoon - trommelsteen

€ 9,00
Inclusief belasting

"Be Creative!"


Op voorraad
Referentie 522455953830 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

Omdat deze steen sterk verbonden is met het keelchakra, bevordert hij je communicatievermogen én je creativiteit. Samen zorgt dat er ook voor dat je nieuwe ideeën goed kan uitdragen en de wereld in kan brengen!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Chalcedoon.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - chalcedoon
Doorsnede - ongeveer 3 tot 3,5 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Chalcedoon is een kwarts met een lichtblauwe tot paarsachtige kleur, en is heel nauwverwant aan de agaat.

Chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie en is sterk verbonden met de keelchakra. Het werkt zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen. Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren.

Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten en is daarom een goede steen om te dragen tijdens examens. Fysiek werkt chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend, ontstekingsremmend, bloeddruk verlagend en bevordert het immuunsysteem. De steen heeft een positieve invloed op de longen, verkoudheid, ademhaling, het lymfestelsel, het bloed en de doorbloeding, vochtophoping en op de insuline productie en dus diabetes. Het versterkt het moedergevoel en stimuleert de melkproductie bij borstvoeding.