Chrysocolla - trommelsteen

€ 11,99
Inclusief belasting

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht. Hij zet aan tot zelfreflectie en geeft zelfvertrouwen. Deze steen bevordert communicatie en helpt bij stress en overprikkeling. 

Op voorraad
Referentie 2463888835948 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

Dit prachtige steentje geeft energie als je moe bent, en juist rust als je je gejaagd voelt. Hij past zich precies aan jouw behoeftes aan!

WAT IS HET?
Dit is een trommelsteentje van Chrysocolla.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - chrysocolla
Doorsnede - ongeveer 3 tot 5 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

De Chrysocolla is een groene, blauwe, blauwgroene of bruine steen die nauw verwant is aan de Malachiet en de Azuriet. Onze Chrysocolla-hangertjes zijn vaak iets kleiner dan onze andere edelsteenhangers (we weten eerlijk gezegd niet hoe dat komt, zo worden ze geleverd) en zijn daardoor net een tikje subtieler.

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als men weinig energie heeft en zich futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als men nerveus of gespannen is werkt de steen kalmerend en verlicht overprikkeldheid en stress.

Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen. De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. Het bevordert helderheid van geest, maakt creatief en bevordert communicatie. Spiritueel absorbeert het negatieve energie en reinigt en activeert de chakra’s.

Fysiek werkt chrysocolla op tal van lichamelijke systemen in. Het werkt ontgiftend, verkoelend, bloeddrukverlagend, koortsverlagend, ontspannend en krampopheffend. Het heeft een positieve werking op lever, schildklier, longen, nieren, darmen, keel, amandelen, artritis en artrose, fibromyalgie, brandwonden, botten, spijsvertering en reguleert de insuline productie. De steen werkt krampopheffend en ontspannend bij (pre)menstruale klachten.