Previous
Next

Rhodoniet - trommelsteen

€ 6,50
Inclusief belasting

"Kalmeert, Geneest en Beschermt"

Niet op voorraad
Referentie 255982873243 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

De Rhodoniet werkt rustgevend, zeker bij mensen die net iets hebben meegemaakt waar ze flink van geschrokken zijn. Ook bij lichamelijk of geestelijk letsel kan deze steen genezend werken. Daarom wordt het ook wel eens de EHBO-steen genoemd.

WAT IS HET?
Dit is een trommelsteentje van Rhodoniet.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - rhodoniet
Doorsnede - ongeveer 3 tot 5 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Rhodoniet is roze tot roodachtig, zwart of groenachtig. Hij is niet doorschijnend. Soms lijkt hij een klein beetje op de rhodochrosiet.

Rhodoniet is een krachtige wondgenezer voor zowel emotionele als fysieke wonden. Daarnaast is het een goede “eerste hulp bij ongelukken” steen die kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen, gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar. Ook in geval van ruzie en conflicten kan rhodoniet zeer bevorderlijk werken. Het helpt vergeven en stimuleert verzoening, wederzijds begrip en vriendschap.

Daarnaast worden ook woede, ergernis, haat- en wraakgevoelens verminderd. Psychische wonden worden verzacht en de steen heeft een positieve invloed op zelfvernietigend gedrag, afhankelijkheid en mishandeling. Ook fysiek geneest rhodoniet (inwendige) wonden en vermindert littekens. Verder heeft het een gunstige werking op insectenbeten, hart, bloedsomloop, maagzweren, botten, gehoor, m.s. en auto-immuunziekten.