Previous
Next

Gua Sha massagesteen - groene aventurijn (14168)

€ 10,00
Inclusief belasting

"Voor een Rustgevend Massagemoment"

Op voorraad
Referentie 517844682424 Categorie Bijzondere edelstenen

Omschrijving

Deze steen werkt troostend en biedt emotionele rust. Fijn als je even niet zo lekker in je vel zit.

WAT IS HET?
Dit is een Massagesteen van Groene Aventurijn.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - groene aventurijn
Lengte - 8 cm
Gewicht - 45 gr
Kleur, vorm en afmeting kan per artikel iets variëren. 

TOELICHTING
Dit product is gemaakt van een echte edelsteen en daardoor is elk exemplaar uniek. Het kan voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Aventurijn is vaak groen van kleur, maar de steen kan ook rood, oranje, bruin, geel, blauw of grijs zijn. Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn en gezondheid. De steen werkt in op het hart chakra en trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van nieuwe ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. Naast de algemene eigenschappen, is de groene Aventurijn een troostende steen. Het schept harmonie en zorgt voor emotionele rust.

Informatie over de Gua Sha massagestenen van onze leverancier: Gua Sha is een oude Chinese healingtechniek die een natuurlijke manier biedt om uw gezondheid te verbeteren. Gebruik de guasha-steen om gezicht, schouders, armen of benen te masseren. Het verbetert de bloedcirculatie van de huid en laat je chi weer beter stromen. Bijgevolg komen gifstoffen vrij, verminderen onregelmatigheden in de huid en krijgt deze haar natuurlijke gezonde glans terug. 

Maak een schrapende beweging over de huid met korte en langere bewegingen in de richting van lymfedrainagepunten en/of de spieren. Het schrapen kan rood- en beursheid van de huid veroorzaken, dit is een natuurlijke reactie die doorgaans binnen 24 - 72 uur van nature herstelt.