Previous
Next

Obelisk van Groene Aventurijn (13263)

€ 14,50
Inclusief belasting

"Harmonie in Huis"


Op voorraad
Referentie 128498847957 Categorie Bijzondere edelstenen

Omschrijving

Deze steen werkt troostend en biedt emotionele rust. Fijn als je even niet zo lekker in je vel zit, maar eigenlijk in allerlei situaties een hele fijne steen!

WAT IS HET?
Dit is een Obelisk van Groene Aventurijn.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - groene aventurijn
Hoogte - 7 tot 10 cm
Breedte - 2 tot 3 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

Producten die u krijgt kunnen afwijken van de foto.

TOELICHTING
Deze obelisken worden goed gladgeslepen, waardoor ze echt prachtig van vorm zijn. Het puntje is niet scherp, dus je kan jezelf er niet aan bezeren. Een obelisk is een krachtige vorm, ook wel lichtzuil genoemd. De vorm staat o.a. symbool voor wederopstanding. De punt zorgt ervoor dat de energie van de edelsteen gebundeld wordt tot één punt, waarvandaan de energie extra sterk naar buiten vloeit. Daarom worden obelisken vaak gebruikt bij healings, maar ze zijn ook prachtig om gewoon in huis neer te zetten. Als je hem in een woon- of werkruimte zet, vergroot 'ie de feng shui in die ruimte. Let wel op dat elke obelisk er weer anders uitziet; de hoogte, breedte en kleur kunnen per stuk verschillen!

Aventurijn is vaak groen van kleur, maar de steen kan ook rood, oranje, bruin, geel, blauw of grijs zijn.

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn en gezondheid. De steen werkt in op het hart chakra en trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van nieuwe ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. 

Naast de algemene eigenschappen, is de groene Aventurijn een troostende steen. Het schept harmonie en zorgt voor emotionele rust.