Previous
Next

Bol van rozekwarts - 4 cm

"Zie de Schoonheid!"

Referentie 8720088296837 Categorie Bijzondere edelstenen

Omschrijving

Bij uitstek dé steen voor liefde! Meer hoeven we er eigenlijk niet over te zeggen toch? Liefde kan iedereen wel gebruiken!

WAT IS HET?
Dit is een Bol van Rozekwarts.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - rozekwarts
Doorsnede - 4 cm 
Voetje meegeleverd? - Nee
Tara-productcode - 14100
Kleur kan per stuk iets variëren. 

TOELICHTING
Deze mooie bollen worden met veel zorg en aandacht helemaal perfect rond en glad geslepen. Het kan soms wel gebeuren dat er kleine barstjes zichtbaar zijn in de steen; de steen blijft ten slotte een natuurproduct en kan soms kleine imperfecties bevatten, maar gelukkig komt dit zelden voor. 

Als je geen specifiek voetje hebt om edelsteenbollen in neer te zetten, kan je ook eens thuis rondkijken wat je zelf nog hebt liggen. Draag je bijvoorbeeld wel eens een simpele ring? Of heb je een sleutelringetje over? Daarop blijft zo'n bol namelijk meestal ook prima liggen!

Rozekwarts is een roze steen met een glasachtige tot vettige glans.

Rozekwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.

De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.