Previous
Next

Bol van lapis lazuli - 4 cm

€ 22,50
Inclusief belasting

"Bevordert Contact, Vriendschappen en Relaties"

Op voorraad
Referentie 827947999517 Categorie Bijzondere edelstenen

Omschrijving

Een fijne steen voor iedereen op een spiritueel pad, maar ook heel mooi voor mensen die nieuwe vriendschappen willen opbouwen. 

WAT IS HET?
Dit is een Bol van Lapis Lazuli.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - lapis lazuli
Doorsnede - 4 cm
Voetje meegeleverd? - Nee
Tara-productcode: 14104
Kleur kan per stuk iets variëren. 

TOELICHTING
Deze mooie bollen worden met veel zorg en aandacht helemaal perfect rond en glad geslepen. Het kan soms wel gebeuren dat er kleine barstjes zichtbaar zijn in de steen; de steen blijft ten slotte een natuurproduct en kan soms kleine imperfecties bevatten, maar gelukkig komt dit zelden voor. 

Als je geen specifiek voetje hebt om edelsteenbollen in neer te zetten, kan je ook eens thuis rondkijken wat je zelf nog hebt liggen. Draag je bijvoorbeeld wel eens een simpele ring? Of heb je een sleutelringetje over? Daarop blijft zo'n bol namelijk meestal ook prima liggen!

Lapis Lazuli is meestal heel donkerblauw of blauwpaars en kan daarnaast witte en grijze strepen of vlekken hebben. Qua kleur lijkt hij soms een beetje op de Sodaliet, maar de Lapis Lazuli heeft een veel diepere kleur. Soms zit de steen zelfs vergroeid met wat kleine stukjes Pyriet, waardoor het lijkt alsof er gouden glitters in zitten!

Lapis Lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten.

Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.