Previous
Next

Bol van bergkristal - 4 cm

€ 19,99
Inclusief belasting

"Zuivert je Hele Huis"

Op voorraad
Referentie 8720088296899 Categorie Bijzondere edelstenen

Omschrijving

Geen enkele andere edelsteen is zo puur, zo neutraal of zo zuiver als de bergkristal.

WAT IS HET?
Dit is een Bol van Bergkristal.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - bergkristal
Doorsnede - 4 cm
Voetje meegeleverd? - Nee
Kleur kan per stuk iets variëren. 

TOELICHTING
Deze mooie bollen worden met veel zorg en aandacht helemaal perfect rond en glad geslepen. Het kan soms wel gebeuren dat er kleine barstjes zichtbaar zijn in de steen; de steen blijft ten slotte een natuurproduct en kan soms kleine imperfecties bevatten, maar gelukkig komt dit zelden voor. 

Als je geen specifiek voetje hebt om edelsteenbollen in neer te zetten, kan je ook eens thuis rondkijken wat je zelf nog hebt liggen. Draag je bijvoorbeeld wel eens een simpele ring? Of heb je een sleutelringetje over? Daarop blijft zo'n bol namelijk meestal ook prima liggen!

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert, absorbeert en geeft energie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.

Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.