Previous
Next

Gua Sha massagesteen - bergkristal (9524)

€ 10,00
Inclusief belasting

"Zuiverend en Revitaliserend"

Op voorraad
Referentie 409589886972 Categorie Bijzondere edelstenen

Omschrijving

Geen enkele andere edelsteen is zo puur, zo neutraal of zo zuiver als de bergkristal.

WAT IS HET?
Dit is een Massagesteen van Bergkristal.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - bergkristal
Lengte - 8 cm
Gewicht - 45 gr
Kleur, vorm en afmeting kan per artikel iets variëren. 

TOELICHTING
Dit product is gemaakt van een echte edelsteen en daardoor is elk exemplaar uniek. Het kan voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert, absorbeert en geeft energie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.

Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Informatie over de Gua Sha massagestenen van onze leverancier: Gua Sha is een oude Chinese healingtechniek die een natuurlijke manier biedt om uw gezondheid te verbeteren. Gebruik de guasha-steen om gezicht, schouders, armen of benen te masseren. Het verbetert de bloedcirculatie van de huid en laat je chi weer beter stromen. Bijgevolg komen gifstoffen vrij, verminderen onregelmatigheden in de huid en krijgt deze haar natuurlijke gezonde glans terug. 

Maak een schrapende beweging over de huid met korte en langere bewegingen in de richting van lymfedrainagepunten en/of de spieren. Het schrapen kan rood- en beursheid van de huid veroorzaken, dit is een natuurlijke reactie die doorgaans binnen 24 - 72 uur van nature herstelt.