Previous
Next

Edelstenensetje voor rust

€ 29,99
Inclusief belasting

Het is ontzettend belangrijk om af en toe weer even tot stilstand te komen en de balans terug te vinden. De steentjes in deze set zijn allemaal specifiek uitgekozen op hun kalmerende werking. Je kan ze bij je dragen of in huis leggen, dat is helemaal aan jou. Ook zit er een zakje lavendel bij, die je bijvoorbeeld naast je hoofdkussen kan leggen om lekkerder te slapen.

Op voorraad
Referentie 3424267013547 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

ONLINE ONLY - NIET VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL

Dit setje is onderdeel van ons eigen merk, bijTARA. Je vindt meer van onze exclusieve producten op shop.bijTARA.nl

Dit gehele pakketje wordt geleverd in een mooi doosje, waardoor het heel geschikt is als cadeautje voor een ander óf voor jezelf. Ook krijg je er een linnen zakje bij om de stenen in te bewaren, én een briefje waar alle betekenissen nog eens op staan. Zo kan je thuis altijd nog eens controleren wat elk steentje ook alweer voor je doet.

Werking van de stenen

Elke steen heeft zijn eigen werking. De stenen in deze set zijn specifiek uitgezocht zodat ze elkaar mooi aanvullen (en je kan ze dus ook goed met elkaar combineren), maar ze doen toch allemaal weer nét iets anders. De werkingen van elke losse steen vind je hieronder.

Agaat

Werkt aardend, ontspannend en rustgevend. Brengt balans en harmonie. Bevordert helder nadenken.

Sneeuwvlok-obsidiaan

Zorgt op zachte wijze voor innerlijke rust, vrede en mentaal evenwicht.

Rhodoniet

Maakt hevige emoties minder overweldigend. Kalmeert geestelijke en lichamelijke reacties.

Aventurijn

Bevordert harmonie, welzijn en gezondheid. Schept een kalme en rustgevende sfeer in huis.

Kruiden

Behalve steentjes zit er ook een klein zakje lavendel in dit setje. Daardoor gaat niet alleen alles lekker ruiken, maar heb je ook een heel nuttig kruid in huis. Lavendel wordt namelijk binnen de aromatherapie gebruikt om ontspanning en gezonde slaap te bevorderen.

Sommige mensen vinden het fijn om lavendel in de buurt van hun hoofdkussen neer te leggen tijdens het slapen, anderen doen het liever in een ontspannend kruidenbad en weer andere mensen leggen zo’n zakje liever in hun kledingkast, zodat al hun kleren ernaar gaan ruiken en ze de ontspannende werking de hele dag bij zich kunnen houden. Je zou er zelfs thee van kunnen zetten, als je dat fijn vindt.

Over trommelstenen

Alle stenen in deze set zijn getrommeld. Dit betekent dat ze niet per stuk geslepen hoeven te worden, maar toch mooi glad zijn. Gladde stenen zijn fijner om bijvoorbeeld in je broekzak te dragen, dan ruwe brokjes. Toch kan het soms zijn dat er kleine oneffenheden in de steen zitten. Dat is helemaal niet erg. De stenen behouden gewoon hun werking.

Stenen reinigen

Vaak wordt aangeraden om edelstenen ongeveer eens per maand te reinigen. Dit doe je omdat de stenen vaak veel energie opnemen of juist afgeven, en dan als het ware uitgeput kunnen raken. Na een reiniging is hij weer helemaal opgeladen en heeft de werking weer een boost gekregen. Een reinigingsritueel bestaat meestal uit het eerst ontladen en daarna weer opnieuw opladen van je steen, maar het is niet altijd nodig om beide stappen toe te passen. Zelf voel je meestal het beste aan wat jouw steen nu nodig heeft.

Voorbeelden voor het ontladen van je edelsteen zijn: Onder stromend water, in de aarde, met behulp van salie of andere reinigende wierook, of met behulp van ontladende stenen zoals hematiet.

Je steen opnieuw opladen kan bijvoorbeeld in het licht van de volle maan, in warm zonlicht of met behulp van opladende stenen zoals bergkristal en seleniet.

Niet elke steen kan even goed tegen water of zonlicht. Bij twijfel kan je je steen dus beter op een andere manier reinigen.