Het Lichtziener Tarot

€ 26,95
Inclusief belasting

"Misschien wel de Mooiste Tarotkaarten die we hebben..."


Op voorraad
Referentie 9789085082422 Categorie Tarotkaarten

Omschrijving

Een prachtig vormgegeven set tarotkaarten. Echt een feestje om naar te kijken en mee te werken!

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 78 Tarotkaarten en een Klein Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 78 (22 Major Arcana, 56 Minor Arcana)
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 130 × 80 × 50 mm
Gewicht - 500 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Koppenhol
ISBN - 9789085082422

TOELICHTING
Tarot wordt al ruim 100 jaar gebruikt om jezelf beter te leren kennen, de wereld beter te leren begrijpen, inzicht te krijgen in zaken die onduidelijk of ongrijpbaar zijn, en zelfs in zekere zin de toekomst te voorspellen! Er zijn in de loop der tijd allerlei verschillende tarot-sets gemaakt. In principe werken die allemaal op dezelfde manier, maar een deel van de betekenis van de kaarten komt voort uit de individuele afbeeldingen. Wat is er op een kaart te zien? Waar staan die beelden symbool voor? En dat is bij elke set weer anders. Het belangrijkste is hierbij dat je een kaartenset uitzoekt waarvan jij de afbeeldingen aansprekend vindt. Je kan het beste werken met afbeeldingen waar je graag naar kijkt! Iedereen heeft weer een persoonlijke voorkeur, en er is geen 'goede' of 'foute' keuze. 

In principe zit er bij elke tarot-set een klein boekje verpakt met een uitleg over de kaarten en hoe je ze kan gebruiken. Als je op zoek bent naar méér uitleg, kan je altijd even bij onze tarot boeken kijken. Let er dan wel op dat de meeste boeken specifiek betrekking hebben op bepaalde kaartensets, zoals de Rider Waite of Marseille. Die uitleg is dus niet altijd toepasbaar op andere sets! Heb je hier nou nog vragen over? Je mag ons altijd even bellen of mailen, dan denken wij met je mee!

Dit tarotdeck met 78 kaarten is een helend instrument en gids om zowel de lichte als de schaduwkant van onze aard te verkennen. In het Licht Ziener Tarot worden de traditionele tarotarchetypen en -symbolen opnieuw belicht in een eigentijdse, alternatieve en intuïtieve stijl. Het kaartendeck drukt de licht- en schaduwkanten van onze aard uit en verkent de lessen die we van beide kunnen leren.

De expressieve personages die in de landschappen van de kaarten leven, vertellen verhalen, stellen vragen en geven begeleiding. Dit deck is een ideale metgezel als je de plekken in je leven – en in jezelf – bloot wil leggen die het meest verlichting nodig hebben.