Previous
Next

De Tarot van het Goede (kaartenset) - Baron- Reid, (laatste)

€ 35,95
Inclusief belasting

"In het Hier en Nu"

Op voorraad
Referentie 9789044750959 Categorie Tarotkaarten

Omschrijving

Deze kaartenset richt zich niet op de toekomst, maar op het huidige moment.

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 78 Tarotkaarten en een bijbehorend Instructieboek.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 78 (22 Major Arcana, 56 Minor Arcana)
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 171 x 126 x 44 mm
Gewicht - 709 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Deltas
ISBN - 9789044750959

TOELICHTING
Tarot wordt al honderden jaren gebruikt om jezelf beter te leren kennen, de wereld beter te leren begrijpen, inzicht te krijgen in zaken die onduidelijk of ongrijpbaar zijn, en zelfs in zekere zin de toekomst te voorspellen! Er zijn in de loop der tijd allerlei verschillende tarot-sets gemaakt. In principe werken die allemaal op dezelfde manier, maar een deel van de betekenis van de kaarten komt voort uit de individuele afbeeldingen. Wat is er op een kaart te zien? Waar staan die beelden symbool voor? En dat is bij elke set weer anders. Het belangrijkste is hierbij dat je een kaartenset uitzoekt waarvan jij de afbeeldingen aansprekend vindt. Je kan het beste werken met afbeeldingen waar je graag naar kijkt! Iedereen heeft weer een persoonlijke voorkeur, en er is geen 'goede' of 'foute' keuze. 

In principe zit er bij elke tarot-set een klein boekje verpakt met een uitleg over de kaarten en hoe je ze kan gebruiken. Als je op zoek bent naar méér uitleg, kan je altijd even bij onze tarot boeken kijken. Let er dan wel op dat de meeste boeken specifiek betrekking hebben op bepaalde kaartensets, zoals de Rider Waite of Marseille. Die uitleg is dus niet altijd toepasbaar op andere sets! Heb je hier nou nog vragen over? Je mag ons altijd even bellen of mailen, dan denken wij met je mee!


De klassieke tarot krijgt een moderne twist in dit prachtige spel, dat geworteld is in de positieve psychologie en persoonlijke transformatie. De reeksen vertegenwoordigen de vier elementen - Lucht, Water, Aarde en Vuur - en de 78 kaarten worden gelezen als archetypische aspecten van de menselijke ervaring die we kunnen tegenkomen in onszelf of de wereld.

Anders dan bij de meeste tarotspellen zijn de boodschappen van de kaarten geen voorspellingen of waarschuwingen, maar positieve affirmaties in het 'nu', zodat je hun energie onmiddellijk en persoonlijk kunt voelen. Liefhebbers van de traditionele tarot kunnen dit spel ook gebruiken voor hun favoriete leggingen. De Tarot van het Goede komt vooral van pas wanneer je je verloren voelt en je zorgen maakt over de keuzes die je hebt gemaakt of op zoek bent naar een beter begrip van je situatie. Het gaat om het herkennen van de vele vormen van waarheid en om het zien van het licht dat de schaduw vergezelt, zodat je het licht kunt helpen om feller te schitteren.
 

De set is geïllustreerd door kunstenares Jena DellaGrottaglia.