Tarot of now - Peters

€ 44,95
Inclusief belasting

Tarot of Now Set van Ton Peters is een modern en uniek deck van kaarten dat een frisse kijk biedt op de traditionele tarot.
Perfect voor mensen die op zoek zijn naar een eigentijdse benadering van divinatie.

Op voorraad
Referentie 9789090354941 Categorie Tarotkaarten

Omschrijving

Tarot of Now is een eigentijdse en praktische uitvoering van de eeuwenoude tarot. Deze tarot deck bevat 80 kaarten met inclusieve kaartafbeeldingen, een boek met uitleg over de tarot én een handig legbord! Het team van Tarot of Now heeft vanuit de behoefte voor vernieuwing en diversiteit in eigen beheer dit nieuwe tarot deck uitgebracht. Het boek biedt een unieke combinatie van verhelderende non-duale teksten, meditatieoefeningen, affirmaties, chakra inzichten en Bachbloesem advies.

De tarotkaarten zijn opgebouwd uit 22 Grote Arcana-kaarten en S6 Kleine Arcana kaarten. In deze tarot deck is de Grote Arcana numerologisch opgebouwd. De nummering van de Kleine Arcana kaarten is in bijna alle tarotversies min of meer hetzelfde.

• 22 grote Arcana kaarten, 56 kleine Arcana kaarten en 2 blanco kaarten (80 totaal)

• Inclusieve illustraties en non-duale teksten.

• Een boek vol wijsheid, 272 full colour pagina's,

• Legbord voor 2 soorten leggingen

• Meditatieve oefeningen en bemoedigende affirmaties.

• Bach bloesem advies.

• Chakra inzicht.

•Geschikt voor beginners en gevorderden.

Over de schrijver:
Schrijver Ton Peters is een spiritueel mens met een intuitief talent dat hij door de jaren heen verder heeft ontwikkeld en versterkt.
Daarnaast is Ton autoriteit op gebied van tarot en schreef twee succesvolle boeken over dit onderwerp. De basis voor de vernieuwende set kreeg Ton tijdens zijn diepe meditaties. Met Tarot of Now geeft hij een nieuwe, heldere visie op de eeuwenoude wijsheid van de tarot. Dit tarot deck sterkt je vertrouwen, inspireert nieuwe doelen en stimuleert een positieve levenshouding om authentiek te zijn. Nieuw is het praktische legbord dat je helpt met het stellen van de juiste vragen. Zo wijst Tarot of Now de weg naar wijsheid en geluk met nieuwe inzichten en/of een troostende aanmoediging op gebied van werk, liefde en studie.