Previous
Next

Elfen tarotkaarten

€ 26,95
Inclusief belasting

"Wijsheid en Waarzeggen met de Elfen"

Op voorraad
Referentie 9789085082125 Categorie Tarotkaarten

Omschrijving

De Elfen zullen je helpen bij levenskeuzes en onduidelijkheden. Zo krijg jij meer inzicht in je pad!

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 78 Tarotkaarten en een Klein Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 78 (22 Major Arcana, 56 Minor Arcana)
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 139 x 100 x 51
Gewicht - 503 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Koppenhol
ISBN - 9789085082125

TOELICHTING
Tarot wordt al honderden jaren gebruikt om jezelf beter te leren kennen, de wereld beter te leren begrijpen, inzicht te krijgen in zaken die onduidelijk of ongrijpbaar zijn, en zelfs in zekere zin de toekomst te voorspellen! Er zijn in de loop der tijd allerlei verschillende tarot-sets gemaakt. In principe werken die allemaal op dezelfde manier, maar een deel van de betekenis van de kaarten komt voort uit de individuele afbeeldingen. Wat is er op een kaart te zien? Waar staan die beelden symbool voor? En dat is bij elke set weer anders. Het belangrijkste is hierbij dat je een kaartenset uitzoekt waarvan jij de afbeeldingen aansprekend vindt. Je kan het beste werken met afbeeldingen waar je graag naar kijkt! Iedereen heeft weer een persoonlijke voorkeur, en er is geen 'goede' of 'foute' keuze. 

In principe zit er bij elke tarot-set een klein boekje verpakt met een uitleg over de kaarten en hoe je ze kan gebruiken. Als je op zoek bent naar méér uitleg, kan je altijd even bij onze tarot boeken kijken. Let er dan wel op dat de meeste boeken specifiek betrekking hebben op bepaalde kaartensets, zoals de Rider Waite of Marseille. Die uitleg is dus niet altijd toepasbaar op andere sets! Heb je hier nou nog vragen over? Je mag ons altijd even bellen of mailen, dan denken wij met je mee!

De Elfen Tarotkaartenset is de opvolger van het Tarot van de Engelen van Doreen Virtue. De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen. De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je “jouw onzichtbare kroon te dragen” en je levensdoel te vervullen.

Doreen Virtue en Radleigh Valentine noemen het Elfentarot het “eigenwaardedeck”, omdat de woorden en afbeeldingen zijn vervuld van deze intentie. In dit deck zul je Elfenkoningen, Elfenkoninginnen, Elfenprinsen en Elfenprinsessen ontmoeten, tegen de schilderachtige achtergrond van iconisch Glastonbury in Engeland. De wijsheid van de elfen, vermeld op de kaarten en verder uitgelegd in de bijbehorende handleiding, zal je helpen je leven vlot op een magisch en hemels spoor te brengen!

Het Elfentarot is de volmaakte wederhelft voor Doreen en Radleighs Engelentarot. Je kunt de twee decks zelfs samenvoegen voor nog nauwkeuriger readings met nog meer details.