Tarot of the New Vision kaarten

€ 24,95
Inclusief belasting
Op voorraad
Referentie 9788883952999 Categorie Tarotkaarten

Omschrijving

De Achterkant van de Bekendste Tarot ter Wereld!

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 78 Tarotkaarten en een Klein Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 78 (22 Major Arcana, 56 Minor Arcana)
Instructies meegeleverd? - ja
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Koppenhol
ISBN - 9788883952999

TOELICHTING
Tarot wordt al honderden jaren gebruikt om jezelf beter te leren kennen, de wereld beter te leren begrijpen, inzicht te krijgen in zaken die onduidelijk of ongrijpbaar zijn, en zelfs in zekere zin de toekomst te voorspellen! Er zijn in de loop der tijd allerlei verschillende tarot-sets gemaakt. In principe werken die allemaal op dezelfde manier, maar een deel van de betekenis van de kaarten komt voort uit de individuele afbeeldingen. Wat is er op een kaart te zien? Waar staan die beelden symbool voor? En dat is bij elke set weer anders. Het belangrijkste is hierbij dat je een kaartenset uitzoekt waarvan jij de afbeeldingen aansprekend vindt. Je kan het beste werken met afbeeldingen waar je graag naar kijkt! Iedereen heeft weer een persoonlijke voorkeur, en er is geen 'goede' of 'foute' keuze. 

In principe zit er bij elke tarot-set een klein boekje verpakt met een uitleg over de kaarten en hoe je ze kan gebruiken. Als je op zoek bent naar méér uitleg, kan je altijd even bij onze tarot boeken kijken. Let er dan wel op dat de meeste boeken specifiek betrekking hebben op bepaalde kaartensets, zoals de Rider Waite of Marseille. Die uitleg is dus niet altijd toepasbaar op andere sets! Heb je hier nou nog vragen over? Je mag ons altijd even bellen of mailen, dan denken wij met je mee!

Zonder twijfel zijn de Rider Waite Tarot Kaarten wereldwijd het meest populair. Dit is één van de oudste tarotsets ter wereld (voor het eerst uitgegeven in 1910) en vandaar dat deze set ook vaak als 'standaard' gezien wordt. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies. In boeken en instructies over tarot wordt deze set vaak als voorbeeld gebruikt. De afbeeldingen worden vaak als heel 'open' ervaren en bevatten universele en duidelijke symboliek. Daarom is deze set ook bijzonder geschikt voor beginners! Wat deze set extra bijzonder maakt, is dat niet alleen de 22 Major Arcana kaarten, maar ook de 56 kaarten van de Minor Arcana illustraties bevatten. 

De New Vision Tarot biedt als het ware een 'kijkje achter de schermen' van de Rider Waite Tarot: Het perspectief op de afbeeldingen is 180 graden gedraaid, waardoor alles wat tot nu toe op de achtergrond van de tarotkaarten verborgen bleef, eindelijk zichtbaar wordt!

Als je het kleine instructieboekje niet uitgebreid genoeg vindt, kan je eens kijken naar dit boek.