Paranormale kracht van Tarot (kaartenset) - Holland, J. (laatste)

€ 35,95
Inclusief belasting

"Verkrijg Nieuwe Inzichten"


Op voorraad
Referentie 9789044744248 Categorie Tarotkaarten

Omschrijving

In deze doos vind je 65 prachtig geïllustreerde kaarten die je helpen een brug te slaan tussen je spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de tarot.

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 65 Tarotkaarten en een Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 65
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 174 x 128 x 48 mm
Gewicht - 606 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Deltas
ISBN - 9789044744248

TOELICHTING
Tarot wordt al honderden jaren gebruikt om jezelf beter te leren kennen, de wereld beter te leren begrijpen, inzicht te krijgen in zaken die onduidelijk of ongrijpbaar zijn, en zelfs in zekere zin de toekomst te voorspellen! Er zijn in de loop der tijd allerlei verschillende tarot-sets gemaakt. In principe werken die allemaal op dezelfde manier, maar een deel van de betekenis van de kaarten komt voort uit de individuele afbeeldingen. Wat is er op een kaart te zien? Waar staan die beelden symbool voor? En dat is bij elke set weer anders. Het belangrijkste is hierbij dat je een kaartenset uitzoekt waarvan jij de afbeeldingen aansprekend vindt. Je kan het beste werken met afbeeldingen waar je graag naar kijkt! Iedereen heeft weer een persoonlijke voorkeur, en er is geen 'goede' of 'foute' keuze. 

In principe zit er bij elke tarot-set een klein boekje verpakt met een uitleg over de kaarten en hoe je ze kan gebruiken. Als je op zoek bent naar méér uitleg, kan je altijd even bij onze tarot boeken kijken. Let er dan wel op dat de meeste boeken specifiek betrekking hebben op bepaalde kaartensets, zoals de Rider Waite of Marseille. Die uitleg is dus niet altijd toepasbaar op andere sets! Heb je hier nou nog vragen over? Je mag ons altijd even bellen of mailen, dan denken wij met je mee!

In deze doos vindt u 65 prachtig geïllustreerde kaarten die u helpen een brug te slaan tussen uw spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de tarot. Hierdoor kunt u putten uit krachtige inzichten op alle gebieden van uw leven, of het nu gaat om liefde en relaties of besluiten in verband met zaken en carrière. In de begeleidende gids laat spiritueel medium John Holland u kennismaken met de technieken die hij in zijn workshops gebruikt, zoals de betekenis van de kleuren, vormen en woorden, symboliek, kaartleggingen, numerologie, chakra's en verbeelding. Door het gebruik van de kaarten bent u in staat om al deze aspecten te verenigen als u een spirituele tarotreading doet voor uzelf of anderen.