Tarot of A.E. Waite (Eng) - Waite, A.E.

€ 22,95
Inclusief belasting

"The Perfect Tarot Deck for Beginners and More Experienced Users!"


Op voorraad
Referentie 9783038194675 Categorie Tarotkaarten

Omschrijving

This is an English Language Edition of the famous Rider Waite Tarot. 

WHAT IS THIS?
A Deck of Cards, consisting of 78 Tarot Cards and Instruction Booklet.

PRODUCT INFORMATION
Product type - deck of cards
Number of cards - 78 (22 Major Arcana, 56 Minor Arcana)
Instructions included? - yes
Size - 124 x 73 x 29 mm
Weight - 498 gr
Language - English
Publisher - Koppenhol
ISBN - 9783038194675

ADDITIONAL INFORMATION
Tarot has been used for over 100 years to get to know oneself, understand the world better, gain insight in things that are unclear, and sometimes even to predict the future! Throughout the years, many different tarot sets have been made, all with slightly different types of symbolism. The Rider Waite deck is the oldest and most famous one. It was first published in 1910 and is often used as an example in tarot textbooks and instructions. Its images are often regarded as very 'open', or easy to interpret. Both the Minor and Major Arcana cards include illustrations. This is a perfect Tarot deck for beginners, but more experienced users still love using it too!

-

Tarot wordt al ruim honderd jaar gebruikt om jezelf beter te leren kennen, de wereld beter te leren begrijpen, inzicht te krijgen in zaken die onduidelijk of ongrijpbaar zijn, en zelfs in zekere zin de toekomst te voorspellen! Er zijn in de loop der tijd allerlei verschillende tarot-sets gemaakt. In principe werken die allemaal op dezelfde manier, maar een deel van de betekenis van de kaarten komt voort uit de individuele afbeeldingen. Wat is er op een kaart te zien? Waar staan die beelden symbool voor? En dat is bij elke set weer anders. Het belangrijkste is hierbij dat je een kaartenset uitzoekt waarvan jij de afbeeldingen aansprekend vindt. Je kan het beste werken met afbeeldingen waar je graag naar kijkt! Iedereen heeft weer een persoonlijke voorkeur, en er is geen 'goede' of 'foute' keuze. 

In principe zit er bij elke tarot-set een klein boekje verpakt met een uitleg over de kaarten en hoe je ze kan gebruiken. Als je op zoek bent naar méér uitleg, kan je altijd even bij onze tarot boeken kijken. Let er dan wel op dat de meeste boeken specifiek betrekking hebben op bepaalde kaartensets, zoals de Rider Waite of Marseille. Die uitleg is dus niet altijd toepasbaar op andere sets! Heb je hier nou nog vragen over? Je mag ons altijd even bellen of mailen, dan denken wij met je mee!

Zonder twijfel zijn de Rider Waite Tarot Kaarten wereldwijd het meest populair. Dit is één van de oudste tarotsets ter wereld (voor het eerst uitgegeven in 1910) en vandaar dat deze set ook vaak als 'standaard' gezien wordt. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies. In boeken en instructies over tarot wordt deze set vaak als voorbeeld gebruikt. De afbeeldingen worden vaak als heel 'open' ervaren en bevatten universele en duidelijke symboliek. Daarom is deze set ook bijzonder geschikt voor beginners! Wat deze set extra bijzonder maakt, is dat niet alleen de 22 Major Arcana kaarten, maar ook de 56 kaarten van de Minor Arcana illustraties bevatten. 

Deze tarotset is ook in verschillende Nederlandstalige uitgaven beschikbaar. Een 'standaard'versie, een pocketversie én een grotere set met uitgebreidere instructies