Previous
Next

Vergulde Visioenen Lenormand waarzegkaarten

"Gilded Reveries in een Nieuw Jasje"

Referentie 9789085082408 Categorie Tarotkaarten

Omschrijving

Voorspel de Toekomst met de Helderziende Blik van Madame Lenormand! Dit is de Expanded Edition, oftewel een uitgebreidere uitgave van de Vergulde Visioenen kaartenset die gebaseerd is op de voorspellingen van Madame Lenormand. 

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 47 Waarzegkaarten en een Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 47
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 117 × 78 × 30 mm
Gewicht - 200 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Schors
ISBN - 9789085082408

TOELICHTING
Madame Lenormand leefde aan het einde van de 18e en begin van de 19e eeuw in Frankrijk en was een beroemde kaartlegger, waarzegster en helderziende. 
Haar waarzegkaartjes zijn al decennia lang een begrip in de wereld rondom hekserij, waarzeggerij en tarot. De kaartjes werden pas na haar dood gemaakt, maar wel werden haar instructies hiervoor precies gevolgd. 

Dit bijzondere en prachtig uitgevoerde Gouden Lenormand Spel is gebaseerd op de traditionele afbeeldingen van de alombekende en beroemde Lenormandkaarten. Per kaart wordt de betekenis uitgelegd, alsook hoe je de kaarten het beste kunt raadplegen om een zo duidelijk mogelijk antwoord te krijgen. Zeer behulpzaam hierbij zijn de zogeheten kaartcombinaties: deze geven een dieper inzicht in de interpretatie van de kaarten. De levendige en herkenbare voorbeelden van 'vraag en antwoord' geven een extra dimensie en betekenis aan het werken met dit meest gebruikte orakelspel ter wereld. Uniek Lenormandspel met goudopdruk op de kaarten!

Geroemd om zijn vernieuwende kijk op de Lenormandkaarten, heeft de beroemde kunstenaar Ciro Marchetti het traditionele deck toegankelijker gemaakt dan ooit. De 47 kaarten in deze nieuwe uitgave bevatten levendige afbeeldingen, zijn rijk gekleurd en samen met de uitgebreide handleiding openen ze een wereld vol vergulde visioenen.