Calciet zebra ruw

€ 5,00
Inclusief belasting

Zebra calciet kan ondersteuning bieden bij angst en onzekerheid en versterkt het gevoel van eigenwaarde en vertrouwen. 

Het brengt aarding waardoor je je meer kunt thuis voelen hier op aarde.

Op voorraad
Referentie 7100212761942 Categorie Ruwe brokjes

Omschrijving

Dit steentje zit boordevol (positieve) energie!

WAT IS HET?

Dit is een ruw brokje Zebra Calciet 

PRODUCTKENMERKEN

Materiaal - zebra calciet

Doorsnede - ongeveer 3 tot 5 cm

Kleur, vorm en afmeting kan variëren

TOELICHTING

Deze brokjes zijn allemaal uniek en komen uit Mexico. De vormen en kleuren kunnen anders zijn dan op de foto. Dit komt omdat het een natuurproduct is.

Calciet is een vrij zachte, doorschijnende steen met een glasachtige glans. Soms kan hij iets vettig aanvoelen, dat hoort erbij. De steen is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals blauw, groen, rood, oranje, of 'honing'bruin.

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Misschien vind je dit ook leuk...