Previous
Next

Calciet oranje ruw

€ 5,00
Inclusief belasting

Oranje calciet stimuleerd de wil en geeft positieve energie en geestelijke balans. Deze steen werkt reinigend, vitaliserend en stemmingsverbetering. 

Op voorraad
Referentie 6488856952737 Categorie Ruwe brokjes

Omschrijving

Dit steentje zit boordevol (positieve) energie!

WAT IS HET?

Dit is een ruw brokje Oranje Calciet 

PRODUCTKENMERKEN

Materiaal - oranje calciet

Doorsnede - ongeveer 3 tot 5 cm

Kleur, vorm en afmeting kan variëren

TOELICHTING

Deze brokjes zijn allemaal uniek en komen uit Mexico. De vormen en kleuren kunnen anders zijn dan op de foto. Dit komt omdat het een natuurproduct is.

Calciet is een vrij zachte, doorschijnende steen met een glasachtige glans. Soms kan hij iets vettig aanvoelen, dat hoort erbij. De steen is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals blauw, groen, rood, oranje, of 'honing'bruin.

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Naast de algemene eigenschappen van de Calciet werkt de oranje calciet reinigend en vitaliserend. Het herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeterend. Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de voortplantingsorganen, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie) en galblaas. Tijdens de zwangerschap kan oranje calciet de ontwikkeling van de foetus ondersteunen en ochtendmisselijkheid verminderen.

Misschien vind je dit ook leuk...