Calciet blauw ruw

€ 5,00
Inclusief belasting

Blauwe caliet werk kalmerend en ontspannend bij angst. Het beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie. 

Op voorraad
Referentie 1672875808938 Categorie Ruwe brokjes

Omschrijving

Blauwe calciet wordt geassocieerd met vrede, harmonie en sereniteit. Het helpt om zorgen en angsten weg te duwen, te kalmeren en te ontspannen, en inspireert vervolgens tot een zachte, positieve energie.

WAT IS HET?

Dit is een ruw brokje Blauwe Calciet 

PRODUCTKENMERKEN

Materiaal  - Blauwe calciet

Doorsnede - ongeveer 3 tot 5 cm

Kleur, vorm en afmeting kan variëren

TOELICHTING

Deze brokjes zijn allemaal uniek en komen uit Mexico. De vormen en kleuren kunnen anders zijn dan op de foto. Dit komt omdat het een natuurproduct is.

Calciet is een vrij zachte, doorschijnende steen met een glasachtige glans. Soms kan hij iets vettig aanvoelen, dat hoort erbij. De steen is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals blauw, groen, rood, oranje, of 'honing'bruin.

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). 

Misschien vind je dit ook leuk...