Previous
Next

Calciet groen ruw

€ 5,00
Inclusief belasting

Groene calciet helpt bij het loslaten van oude denk- en gedachtepatronen. Ook herstelt hij geestelijke balans en maakt positief en maakt optimistisch. 

Op voorraad
Referentie 3157544536957 Categorie Ruwe brokjes

Omschrijving

Dé steen om oude patronen mee te doorbreken. You can do it!

WAT IS HET?

Dit is een ruw brokje Groene Calciet 

PRODUCTKENMERKEN

Materiaal  - groene calciet

Doorsnede - ongeveer 3 tot 5 cm

Kleur, vorm en afmeting kan variëren

TOELICHTING

Deze brokjes zijn allemaal uniek en komen uit Mexico. De vormen en kleuren kunnen anders zijn dan op de foto. Dit komt omdat het een natuurproduct is.

Calciet is een vrij zachte, doorschijnende steen met een glasachtige glans. Soms kan hij iets vettig aanvoelen, dat hoort erbij. De steen is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals blauw, groen, rood, oranje, of 'honing'bruin.

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). 

Naast de algemene eigenschappen van Calciet maakt de Groene Calciet flexibel en helpt bij het loslaten van oude denk- en gedragspatronen. Daarbij is het ook een goede steen voor een nieuw begin: loslaten van het oude en vastpakken van het nieuwe. Het herstelt de geestelijke balans en maakt positief en optimistisch. Fysiek heeft het een positieve werking op de huid, artritis, artrose, koorts en het immuunsysteem.

Misschien vind je dit ook leuk...