Previous
Next

Carneool ruw

€ 3,00
Inclusief belasting

Carneool geeft veel energie en zelfvertrouwen. Daarnaast trekt carneool succes aan. Carneool werkt motiverend en opbeurend. De steen beschermt tegen negatieve energie. 

Op voorraad
Referentie 2010202198243 Categorie Ruwe brokjes

Omschrijving

Geef jezelf een fijne boost met de vitaliserende, warme energie van de Carneool!

WAT IS HET?

Dit is een ruw brokje van Carneool.

PRODUCTKENMERKEN

Materiaal - carneool

Doorsnede - ongeveer 3 tot 5 cm

Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING

Deze brokjes zijn allemaal uniek en komen uit Madagascar. De vormen en kleuren kunnen anders zijn dan op de foto. Dit komt omdat het een natuurproduct is.

Carneool is een agaatsoort. Deze vurige steen, die oranje tot rood kan zijn, werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen.

De steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie. Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor. De steen helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Meer weten over de carneool? Check ons artikel op bijTARA.nl!