Previous
Next

Zwarte Toermalijn - ruwe brokken 2-3 cm

€ 5,00
Inclusief belasting

"Een Sterke Beschermer"

Op voorraad
Referentie 8356508653180 Categorie Ruwe brokjes

Omschrijving

Deze steen is een ultieme beschermer, zeker voor mensen die gevoelig zijn voor elektromagnetische straling.

WAT IS HET?
Dit is een ruw brokje Zwarte Toermalijn.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - zwarte toermalijn
Afmetingen - 2 tot 3 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Dit is een echte edelsteen en daardoor is elk exemplaar uniek! Het kan ook voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! 

De toermalijn is een matte tot glasachtige zwarte steen, hoewel hij ook in allerlei andere kleuren bestaat. Die andere kleuren, zoals roze, groen of 'watermeloen', zijn veel zeldzamer dan de zwarte variant. Toermalijn heeft vaak een erg karakteristieke textuur, waardoor hij vaak ruw verkocht wordt.

Zwarte Toermalijn aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie en vervloekingen en stress en spanningen. Hierdoor werkt de steen ontspannend, vergroot de vitaliteit en bevordert een neutrale houding en logisch rationeel denken. Lichamelijk heeft de steen een positief effect op het immuunsysteem en pijn.

Een mooie steen in samenwerking met Bergkristal, omdat die de werking van de Toermalijn versterkt. Je kan dan eventueel ook kiezen voor Toermalijnkwarts; daarmee heb je twee vliegen in één klap.