Previous
Next

Sodaliet - hartje

€ 6,00
Inclusief belasting

"Love Yourself!"

Niet op voorraad
Referentie 833986940706 Categorie Hartjes van edelsteen

Omschrijving

Ken jij iemand die echt wel wat meer zelfliefde, zelfvertrouwen of zelfrespect kan gebruiken? Iemand die onzeker is, of iets naars heeft meegemaakt? Dan is dit één van de allerliefste cadeautjes die je hen kan geven.

WAT IS HET?
Dit is een stukje Sodaliet dat in de vorm van een hartje is geslepen.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - sodaliet
Doorsnede - ongeveer 3 tot 4 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden in de vorm van een hartje geslepen. Een perfect kleinigheidje voor een lief iemand dus! Het hartje is klein genoeg dat hij mooi in iemands broekzak zou passen, en voelt ook prettig in de hand. Het puntje is niet heel scherp, dus je kan je er niet zomaar aan bezeren.

Het slijpen gebeurt met de hand, en daarom zijn de vormen nooit 100% hetzelfde. Het ene hartje kan iets dikker, dunner, ronder of platter zijn dan een andere. Het kan heel soms ook voorkomen dat er barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! Vaak ontstaan er barstjes aan de binnenkant van een steentje, maar die kunnen gelukkig geen kwaad en horen erbij.

Sodaliet is meestal donkerblauw, maar kan ook grijze en witte vlekken hebben. Soms lijkt het op een iets minder diepgekleurde variant van de Lapis Lazuli, hoewel de werking echt anders is.

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens. Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie.

De steen absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons en stimuleert een diepe, inzichtgevende meditatie. Sodaliet kan ook goed in een groep gebruikt worden om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken. Fysiek helpt de steen bij klachten van keel, hals, strottenhoofd en stembanden (met name heesheid). Het werkt koortsverlagend, bloeddrukverlagend, verkoelend, zorgt voor een evenwichtige stofwisseling en stimuleert de vloeistofopname in het lichaam.