Previous
Next

Aventurijn - hartje

€ 6,00
Inclusief belasting

"Harmonie en Rust"

Op voorraad
Referentie 890493001591 Categorie Hartjes van edelsteen

Omschrijving

Deze steen werkt troostend en biedt emotionele rust. Fijn als je even niet zo lekker in je vel zit.

WAT IS HET?
Dit is een stukje Aventurijn dat in de vorm van een hartje is geslepen.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - aventurijn
Doorsnede - ongeveer 3 tot 4 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden in de vorm van een hartje geslepen. Een perfect kleinigheidje voor een lief iemand dus! Het hartje is klein genoeg dat hij mooi in iemands broekzak zou passen, en voelt ook prettig in de hand. Het puntje is niet heel scherp, dus je kan je er niet zomaar aan bezeren.

Het slijpen gebeurt met de hand, en daarom zijn de vormen nooit 100% hetzelfde. Het ene hartje kan iets dikker, dunner, ronder of platter zijn dan een andere. Het kan heel soms ook voorkomen dat er barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! Vaak ontstaan er barstjes aan de binnenkant van een steentje, maar die kunnen gelukkig geen kwaad en horen erbij.

Aventurijn is vaak groen van kleur, maar de steen kan ook rood, oranje, bruin, geel, blauw of grijs zijn.

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn en gezondheid. De steen werkt in op het hart chakra en trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van nieuwe ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. 

Naast de algemene eigenschappen, is de groene Aventurijn een troostende steen. Het schept harmonie en zorgt voor emotionele rust.