Previous
Next

Bergkristal - hartje

€ 6,00
Inclusief belasting

"Ervaar de Zuivere Energie van Bergkristal"

Op voorraad
Referentie 909460792420 Categorie Hartjes van edelsteen

Omschrijving

Geen enkele andere edelsteen is zo puur, zo neutraal of zo zuiver als de bergkristal.

WAT IS HET?
Dit is een stukje Bergkristal dat in de vorm van een hartje is geslepen.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - bergkristal
Doorsnede - ongeveer 3 tot 4 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden in de vorm van een hartje geslepen. Een perfect kleinigheidje voor een lief iemand dus! Het hartje is klein genoeg dat hij mooi in iemands broekzak zou passen, en voelt ook prettig in de hand. Het puntje is niet heel scherp, dus je kan je er niet zomaar aan bezeren.

Het slijpen gebeurt met de hand, en daarom zijn de vormen nooit 100% hetzelfde. Het ene hartje kan iets dikker, dunner, ronder of platter zijn dan een andere. Het kan heel soms ook voorkomen dat er barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! Vaak ontstaan er barstjes aan de binnenkant van een steentje, maar die kunnen gelukkig geen kwaad en horen erbij.

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert, absorbeert en geeft energie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.

Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.