Previous
Next

Seleniet - hartje

€ 6,00
Inclusief belasting

"De Bescherming van de Engelen"

Op voorraad
Referentie 703561768685 Categorie Hartjes van edelsteen

Omschrijving

Heb jij een engeltje op je schouder? De Seleniet staat supersterk in verbinding met de engelen en bevordert het contact tussen jou en hen. Als je er zeker van wilt zijn dat de engelen jou zullen beschermen en bijstaan, dan kan een stukje Seleniet daarbij helpen.

WAT IS HET?
Dit is een stukje Seleniet dat in de vorm van een hartje is geslepen.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - seleniet
Doorsnede - ongeveer 3 tot 4 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden in de vorm van een hartje geslepen. Een perfect kleinigheidje voor een lief iemand dus! Het hartje is klein genoeg dat hij mooi in iemands broekzak zou passen, en voelt ook prettig in de hand. Het puntje is niet heel scherp, dus je kan je er niet zomaar aan bezeren.

Het slijpen gebeurt met de hand, en daarom zijn de vormen nooit 100% hetzelfde. Het ene hartje kan iets dikker, dunner, ronder of platter zijn dan een andere. Het kan heel soms ook voorkomen dat er barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! Vaak ontstaan er barstjes aan de binnenkant van een steentje, maar die kunnen gelukkig geen kwaad en horen erbij.

Seleniet is een witte steen met een heel hoog kalkgehalte. Hij is iets doorschijnend en voelt heel bijzonder aan. Doordat de steen voor zo'n groot deel uit kalk bestaat, lost hij makkelijk op in water. We raden dan ook aan om dit steentje nooit in contact te laten komen met water!

De seleniet staat heel sterk in verbinding met engelen of gidsen. Hij is dan ook fijn om in de buurt te hebben als je contact met engelen probeert te maken. Daarnaast is het een sterk zuiverende en reinigende steen, die gebruikt kan worden om negatieve energie uit je huis te verdrijven. Seleniet maakt je geest weer helder en overzichtelijk, en geeft je inzicht in je levenslessen en persoonlijke/spirituele groei.