Previous
Next

Opaliet - hartje

€ 6,00
Inclusief belasting
Op voorraad
Referentie 529592320320 Categorie Hartjes van edelsteen

Omschrijving

Als kinderen onze winkel inlopen, zien we ze vaak direct intuïtief aangetrokken worden door het bakje waar deze steentjes in liggen. Ze hebben niet alleen een superbijzondere glans, maar ze werken ook nog eens heel opbeurend. Ze geven je echt levensvreugde, blijdschap en geluk! En niet alleen voor kinden overigens.. Dit is een prachtig steentje voor alle leeftijden!

WAT IS HET?
Dit is een stukje Opaliet dat in de vorm van een hartje is geslepen.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - opaliet
Doorsnede - ongeveer 3 tot 4 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden in de vorm van een hartje geslepen. Een perfect kleinigheidje voor een lief iemand dus! Het hartje is klein genoeg dat hij mooi in iemands broekzak zou passen, en voelt ook prettig in de hand. Het puntje is niet heel scherp, dus je kan je er niet zomaar aan bezeren.

Het slijpen gebeurt met de hand, en daarom zijn de vormen nooit 100% hetzelfde. Het ene hartje kan iets dikker, dunner, ronder of platter zijn dan een andere. Het kan heel soms ook voorkomen dat er barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! Vaak ontstaan er barstjes aan de binnenkant van een steentje, maar die kunnen gelukkig geen kwaad en horen erbij.

Opaliet is een heldere tot witte of blauwachtige steen. Hij is synthetisch; glas wordt op een speciale manier verhit zodat er een hele bijzondere glans in ontstaat. Hiermee wordt de Opaal nagebootst, wat een veel zeldzamere en duurdere steen is.

Opaliet werkt verlichtend, opbeurend en maakt het hoofd helder. De steen geeft letterlijk en figuurlijk lucht en helpt je om je staande te houden in belastende situaties. Spiritueel helpt het je om goed geaard in een meditatieve toestand te komen. Lichamelijk verwamt opaliet het lichaam, het ontspant en maakt de spieren soepel. De steen heeft een positieve werking op de longen. De steen schenkt levensvreugde en is een hele fijne steen voor kinderen.