Previous
Next

Jaspis - hartje

€ 6,00
Inclusief belasting

"Sta in je Kracht"

Niet op voorraad
Referentie 233251939770 Categorie Hartjes van edelsteen

Omschrijving

Met beide benen stevig op de grond staan, geaard en krachtig, dat is waar de jaspis je bij helpt.

WAT IS HET?
Dit is een stukje Jaspis dat in de vorm van een hartje is geslepen.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - jaspis
Doorsnede - ongeveer 3 tot 4 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden in de vorm van een hartje geslepen. Een perfect kleinigheidje voor een lief iemand dus! Het hartje is klein genoeg dat hij mooi in iemands broekzak zou passen, en voelt ook prettig in de hand. Het puntje is niet heel scherp, dus je kan je er niet zomaar aan bezeren.

Het slijpen gebeurt met de hand, en daarom zijn de vormen nooit 100% hetzelfde. Het ene hartje kan iets dikker, dunner, ronder of platter zijn dan een andere. Het kan heel soms ook voorkomen dat er barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! Vaak ontstaan er barstjes aan de binnenkant van een steentje, maar die kunnen gelukkig geen kwaad en horen erbij.

Jaspis bestaat in heel veel verschillende soorten. Zo heb je rode jaspis, jaspis breccie, gele jaspis, oceaanjaspiszebra-jaspis, landschapsjaspis, dalmatiër-jaspis, mokaietheliotroop... en ga zo maar door. Al deze steensoorten zijn als het ware familie van elkaar! Je kan vaak herkennen dat het een jaspis-soort is, doordat het een vrij matte en ondoorzichtige steen is.

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling.

Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Naast de algemene eigenschappen werkt Rode Jaspis aardend en bevorderen de energiedoorstroming door blokkades te doorbreken in de onderste chakra's en knieën. De steen werkt verwarmend en voorzien het lichaam van energie. Hij helpt je in je kracht staan en bevorderen wilskracht en doorzettingsvermogen. Deze jaspis-soort heeft een positieve werking op het bloed, werken ontgiftend, stimuleren de werking van de lever en de stofwisseling.