Previous
Next

Triskel met Amethist (A12)

€ 24,95
Inclusief belasting

'Mind, Body, Spirit'

Niet op voorraad
Referentie 2000000144153 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Maak een verbinding tussen je Geest, Lichaam en Ziel met de triskel, waarbij de Amethist je voorziet van voldoende Zelfvertrouwen en spirituele groei! De perfect combinatie om dichter bij je (spirituele) zelf te komen. 

WAT IS HET?
Een hanger in de vorm van de triskel met daarin amethist. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Materiaal detail - amethist
Lengte inclusief oogje - 34mm
Breedte - 25mm
Tara productnummer - 3505A

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De Triskel heeft een vergelijkbare betekenis als de Triqueta: Ook dit is een drie-eenheid of trinity, en komt in verschillende culturen voor. De Triskel(e) is in Keltische tradities vooral een drie-eenheid die gaat over Leven, Dood en Wedergeboorte of over de drie elementen: Land, Zee en Lucht. 

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfvertrouwen én zelfinzicht, en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden.

Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.