Previous
Next

Boeddha in hand (28)

€ 17,50
Inclusief belasting

"Wijsheid en Inspiratie"

Op voorraad
Referentie 2000000138541 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Laat je inspireren door de wijsheid van de Boeddha met dit unieke hangertje! Deze vorm is nét een beetje anders dan anders, dus dat maakt hem extra leuk om te dragen.

WAT IS HET?
Een Zilveren Hangertje in de vorm van een Hand die het Hoofd van een Boeddha vasthoudt.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte inclusief oogje - 21mm
Breedte - 8mm
Tara productnummer - 30278

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De boeddha staat voor wijsheid en inzicht. De boeddha is iemand die totale verlichting heeft bereikt. Meestal wordt Siddharta Gautama weergegeven, de allereerste persoon die verlichting bereikte en daarmee de eerste boeddha. Meestal wordt hij in een meditatiehouding weergegeven. Dit symboliseert de spirituele groei die mensen boven het lijden van de wereld uit tilt. Soms wordt echter alleen het hoofd van de boeddha weergegeven, wat aangeeft dat het bereiken van verlichting een mentaal proces is.