Previous
Next

Engeltje (A10)

€ 17,50
Inclusief belasting

'You are an Angel'

Op voorraad
Referentie 2000000144092 Categorie Hangers - mystieke wezens

Omschrijving

De Engel is een ontzettend bekend symbool, dat in vele verschillende tradities en culturen gebruikt wordt. Er zijn dan ook ontzettend veel eigenschappen aan toe te wijzen, maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk vooral om welke betekenis jij er zelf aan geeft. Engelen zijn bijvoorbeeld vaak boodschappers, maar bieden ook wijze raad of bescherming. 

WAT IS HET?
Een hanger in de vorm van een Engel. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte inclusief oogje - 21mm
Breedte - 14mm
Tara productnummer - 33421

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

In verschillende religies treden engelen (welke geslachtloos zijn), op als bediendes of beschermers van de mens, maar gewoonlijk als boodschappers van God, en beschikken over bovenmenselijke capaciteiten en eigenschappen. In de christelijke traditie verkondigde de aartsengel Gabriël aan de Maagd Maria dat ze de Messias ter wereld zou brengen. Volgens de islam zou Mohammed de Koran van de aartsengel Djibril ontvangen hebben met de opdracht deze van buiten te leren.
(Informatie verkregen via Power-Of-Symbols)