Previous
Next

Vliegende Draak (A134)

€ 35,00
Inclusief belasting

"Deze Vuurspuwer is een Krachtige Beschermer!"

Op voorraad
Referentie 712251871085 Categorie Hangers - mystieke wezens

Omschrijving

Bijzonder eigenlijk hè, dat de draak in zo veel verschillende culturen bekend is? Vanuit de oudheid zijn wereldwijd mythologieën en verhalen over draken. Ze zijn krachtig, sterk en snel, en daardoor kunnen ze je ook goed beschermen. Daarom is de draak een symbool van bescherming en kracht geworden.

WAT IS HET?
Een Zilveren Hanger in de vorm van een Vliegende Draak.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver 
Lengte (met oogje) - 51mm
Breedte - 39mm 
Tara productnummer - 34041

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De draak is een van de meest bekende dieren uit de oude mythologie en is in vele culturen terug te vinden. Vaak beschermt de draak als vechter of geluksbrenger tempels en schatten tegen demonen. De draak bezit magische en spirituele krachten en symboliseert wijsheid. Hij neemt de energie en levenskracht van de aarde over, en ondersteunt geestelijke en mentale creativiteit.