Previous
Next

Hanger levensboom met bergkristal (14148)

"Ervaar de Zuivere Energie van Bergkristal"

Referentie 334669949117 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Dit eeuwenoude Symbool is bij velen bekend om zijn Verbindende Eigenschappen en Connectie met de Natuur. Met deze hanger kan jij, net als de levensboom, stevig met je wortels in de grond staan en tegelijkertijd richting de hemel reiken!

WAT IS HET?
Dit is een metalen Hanger met een Steentje erin verwerkt.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zinklegering
Materiaal oogje - koper
Materiaal achtergrond - bergkristal
Lengte inclusief oogje - ongeveer 3 cm
Kleur kan soms iets variëren. 

TOELICHTING
De levensboom komt in veel verschillende culturen voor: De Babyloniers, Hebreeuwen, Noren, Grieken, Kelten, Chinezen en vele anderen vertellen mythen over de levensboom. Levensbomen nemen over het algemeen een bijzondere plaats in bij religies. De boom verenigt hemel en aarde en wordt gerespecteerd als symbool van groei, genezing en hoge leeftijd. Bomen verbeelden de magische eigenschappen van de natuur en in verschillende culturen herbergen ze magische wezens zoals elfen, nimfen en (bos)geesten.
(Informatie verkregen via Power-of-Symbols)

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert, absorbeert en geeft energie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.