Previous
Next

Heilige maagd Maria (34)

€ 14,50
Inclusief belasting

"Houd mij dichtbij, en ik zal er altijd voor je zijn!"

Op voorraad
Referentie 2000000134000 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Vrede, gemoedsrust, mededogen, bescherming. Dat zijn slechts een paar van de eigenschappen die Maria je schenkt. Draag haar dicht bij je, en ze zal altijd bij je zijn.

WAT IS HET?
Een Zilveren Hangertje in de vorm van de Heilige Maagd Maria.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte inclusief oogje - 30mm
Breedte - 12mm
Tara productnummer - 30560

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De Heilige Maagd Maria is een heel bekende heilige uit het Christendom. We kennen haar als de moeder van Jezus. In het Lucas Evangelie is te lezen hoe zij samenwoont met Jozef maar nog niet met hem getrouwd is, en dan van de Aartsengel Gabriël de boodschap ontvangt dat zij een zoon zal baren. Na enige twijfel accepteert zij de opdracht om Gods zoon ter wereld te brengen. De geboorte van Jezus in Bethlehem wordt nog steeds gevierd. Schenk vertrouwen aan Maria en weet dat zij altijd aanwezig is aan je zijde. Hoe meer je daarvan overtuigd bent, hoe dichter ze zich tot je nadert. Ze deelt dan haar gemoedsrust en vrede met je.
(Informatie verkregen via Power-Of-Symbols)