Previous
Next

Dolfijnen (49)

€ 19,95
Inclusief belasting

"Haal de Oceaan in Huis"

Op voorraad
Referentie 2000000154350 Categorie Hangers - dieren

Omschrijving

Sierlijk, elegant, en ook nog eens heel intelligent, dát is de dolfijn. Deze zeezoogdieren zijn geliefd bij zowel kinderen als volwassenen. Dit hangertje is gelukkig precies het juiste formaat om zowel door kinderen als volwassenen gedragen te worden!

WAT IS HET?
Een Zilveren Hangertje van twee dolfijnen.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte inclusief oogje - 25mm
Breedte - 16mm
Tara productnummer - 37311

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

Er zijn talloze verhalen in de geschiedenis van dolfijnen die mensen redden van verdrinking en schipbreuk en zelfs beschermden tegen aanvallen van haaien. De dolfijn stond daarom symbool voor bescherming. Voor zeelui over de gehele wereld werd het zien van een dolfijn dan ook beschouwd als een teken van geluk, hoop en een voorspoedige reis naar nieuwe kusten. In de mythologie uit de klassieke oudheid, bracht de dolfijn de zielen van de overledenen naar het hiernamaals, het land der gezegenden, over de horizon. Dit gaf aan de dolfijn een extra betekenis van steun en kracht voor wedergeboorte en vernieuwing.