Previous
Next

Scarabee (72)

€ 19,50
Inclusief belasting

"Een Egyptisch Symbool voor Vernieuwing"

Op voorraad
Referentie 2000000133126 Categorie Hangers - dieren

Omschrijving

De scarabee is niet alleen een echte kever, maar ook een krachtige talisman uit Egypte. Deze kevers staan symbool voor nieuw leven, vernieuwing en onsterfelijkheid, maar ook voor gezondheid. Een fijn symbool om bij je te dragen als je gezond wilt blijven dus!

WAT IS HET?
Een Zilveren Hangertje in de vorm van een scarabee.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte inclusief oogje - 23mm
Breedte - 9mm
Tara productnummer - 30691

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De scarabee is de heilige kever uit het oude Egypte en de afbeelding daarvan wordt veel als talisman gebruikt. Deze talisman is een symbool voor schepping, wederopstanding en onsterfelijkheid, en brengt lichamelijke, spirituele en mentale gezondheid. De letterlijke betekenis van scarabee is 'tot leven komen'. Hij wordt vaak gecombineerd met de betekenis van de opkomende zon. Dit komt ook omdat scarabeeën hun eitjes leggen in balletjes mest en vervolgens deze balletjes vooruitduwen, net zoals mestkevers. Deze rollende balletjes werden vaak vergeleken met de zon in zijn omloop langs de hemel. Het begraven van de mestballetjes stond voor het ondergaan van de zon, en het uitkomen van de eitjes van de kevers stond voor zonsopgang/nieuw leven.
(Informatie verkregen via Power-Of-Symbols)