Previous
Next

Chinese draak (65)

€ 15,00
Inclusief belasting

"Een Grote, Vriendelijke Reus"

Op voorraad
Referentie 2000000133140 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

De Chinese Draak is over het algemeen een hele vriendelijke, goedgestemde Draak. Hij schenkt voorspoed, geluk en zelfs magie! Kortom, het ideale wezen om bevriend mee te zijn.

WAT IS HET?
Een hanger in de vorm van een Chinese Draak.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte (met oogje) - 25 mm
Breedte - 14 mm
Tara productnummer - 30057

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De draak is een van de meest bekende dieren uit de oude mythologie en is in vele culturen terug te vinden. Vaak beschermt de draak als vechter of geluksbrenger tempels en schatten tegen demonen. De draak bezit magische en spirituele krachten en symboliseert wijsheid. Hij neemt de energie en levenskracht van de aarde over, en ondersteunt geestelijke en mentale creativiteit.

De Chinese draak spuugt geen vuur, heeft geen vleugels, maar kan vliegen m.b.v. magie en kan van vorm en grootte veranderen. Hij is vrolijk, wijs, vriendelijk en hulpvaardig en draagt volgens sommigen een parel met magische eigenschappen, de zogenaamde drakenparel, die staat voor donder. Maar de draak kan ook een geduchte, mensverslindende tegenstander zijn voor vijanden en dieven. De draak is de God van het water en staat symbool voor zonsopgang, lente en vruchtbaarheid en brengt geluk en voorspoed.