Previous
Next

Tibetaanse wierook - Vajrayogini

€ 4,20
Inclusief belasting

"Voor een Rustige Meditatie"

Op voorraad
Referentie 8718657463711 Categorie Wierook uit Nepal

Omschrijving

Deze wierook is volledig handgemaakt volgens een strenge formule die gevonden is in eeuwenoude traditionele geschriften. Het voornaamste ingrediënt is Sandelhout, dat is gecombineerd met een verscheidenheid aan geneeskrachtige kruiden die gevonden zijn in de Himalaya's. Het wordt voornamelijk gebruikt tijdens spirituele ceremonies en meditatiesessies om de omgeving te reinigen en een vredige en kalme sfeer te creëren.

Himalayan Mountain wieroken worden volgens de oude wijsheid uit de Tantrisch boeddhistische Kavavira tekst geproduceerd. Deze tekst beschrijft de werking van heilige medicinale kruiden en planten en hun positieve invloed op gezondheid, welzijn en de leefomgeving.

Deze premium kwaliteit handgemaakte wierook helpt alle stressgerelateerde klachten die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan verminderen. Ze hebben een zuiverende, ontspannende en regenererende werking en elimineren onbehaaglijke energieën.

Deze wieroken zijn zeer geschikt voor gebruik tijdens o.a. yogabeoefening, meditatie, ontspanning, offerings- en zuiveringsrituelen. 

Productspecificaties
100% natuurlijke ingrediënten.
Veilig voor mens en milieu.
20 sticks per pakje, plus wierookhoudertje.
Een stick brandt gedurende ongeveer 60 minuten.
Handgemaakt in Nepal.
Met Engelstalige brochure.