Previous
Next

Tibetaanse wierook - Sandalwood

€ 4,20
Inclusief belasting

"Met de Heerlijke Geur van Sandelhout!"

Op voorraad
Referentie 8718657463674 Categorie Wierook uit Nepal

Omschrijving

Pure Indiaanse Sandelhout, vermengd met geneeskrachtige planten uit Tibet, creëert deze unieke aromatische wierook dat de geuren van Sandelhoutbossen combineert met de frisheid van de Tibetaanse bergen. Het kan gebruikt worden tijdens spirituele ceremonies, om het milieu te reinigen of om een vredige en kalme sfeer in het huis of op de werkplek te creëren.

Himalayan Mountain wieroken worden volgens de oude wijsheid uit de Tantrisch boeddhistische Kavavira tekst geproduceerd. Deze tekst beschrijft de werking van heilige medicinale kruiden en planten en hun positieve invloed op gezondheid, welzijn en de leefomgeving.

Deze premium kwaliteit handgemaakte wierook helpt alle stressgerelateerde klachten die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan verminderen. Ze hebben een zuiverende, ontspannende en regenererende werking en elimineren onbehaaglijke energieën.

Deze wieroken zijn zeer geschikt voor gebruik tijdens o.a. yogabeoefening, meditatie, ontspanning, offerings- en zuiveringsrituelen. 

Productspecificaties
100% natuurlijke ingrediënten.
Veilig voor mens en milieu.
20 sticks per pakje, plus wierookhoudertje.
Een stick brandt gedurende ongeveer 60 minuten.
Handgemaakt in Nepal.
Met Engelstalige brochure.