Previous
Next

Tibetaanse wierook - Padmasambhava

€ 4,20
Inclusief belasting

"Vervult je Wensen!"

Op voorraad
Referentie 8718657463667 Categorie Wierook uit Nepal

Omschrijving

Padmasambhava wierook is volledig handgemaakt en in de vele ingrediënten bevinden zich onder andere Sandelhout, geneeskrachtige kruiden en kostbare stenen zoals Turkoois, Koraal en Goud. Deze wierook wordt speciaal geofferd aan Guru Padmasambhava tijdens gebeden als we hem vragen om onze wensen te vervullen. Deze wierook helpt ook om ons te beschermen tegen negatieve energie.

Himalayan Mountain wieroken worden volgens de oude wijsheid uit de Tantrisch boeddhistische Kavavira tekst geproduceerd. Deze tekst beschrijft de werking van heilige medicinale kruiden en planten en hun positieve invloed op gezondheid, welzijn en de leefomgeving.

Deze premium kwaliteit handgemaakte wierook helpt alle stressgerelateerde klachten die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan verminderen. Ze hebben een zuiverende, ontspannende en regenererende werking en elimineren onbehaaglijke energieën.

Deze wieroken zijn zeer geschikt voor gebruik tijdens o.a. yogabeoefening, meditatie, ontspanning, offerings- en zuiveringsrituelen. 

Productspecificaties
100% natuurlijke ingrediënten.
Veilig voor mens en milieu.
20 sticks per pakje, plus wierookhoudertje.
Een stick brandt gedurende ongeveer 60 minuten.
Handgemaakt in Nepal.
Met Engelstalige brochure.