Previous
Next

Tibetaanse wierook - Spiritual Guide

€ 4,20
Inclusief belasting

Inner Growth

Op voorraad
Referentie 8718657463681 Categorie Wierook uit Nepal

Omschrijving

Deze spirituele, huiselijke wierook is volledig handgemaakt met geselecteerde, natuurlijke ingrediënten die gevonden worden in de ongerepte natuur in de Himalay's. Het wordt aanbevolen dat deze wierook dagelijks wordt gebruikt in het huis als hulp voor meditatie, concentratie en spirituele oefeningen. Het helpt ons om zowel het uiterlijke als innerlijke milieu te ontspannen.

Himalayan Mountain wieroken worden volgens de oude wijsheid uit de Tantrisch boeddhistische Kavavira tekst geproduceerd. Deze tekst beschrijft de werking van heilige medicinale kruiden en planten en hun positieve invloed op gezondheid, welzijn en de leefomgeving.

Deze premium kwaliteit handgemaakte wierook helpt alle stressgerelateerde klachten die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan verminderen. Ze hebben een zuiverende, ontspannende en regenererende werking en elimineren onbehaaglijke energieën.

Deze wieroken zijn zeer geschikt voor gebruik tijdens o.a. yogabeoefening, meditatie, ontspanning, offerings- en zuiveringsrituelen. 

Productspecificaties
100% natuurlijke ingrediënten.
Veilig voor mens en milieu.
20 sticks per pakje, plus wierookhoudertje.
Een stick brandt gedurende ongeveer 60 minuten.
Handgemaakt in Nepal.
Met Engelstalige brochure.