Previous
Next

Tibetaanse wierook - Spiritual Home

€ 4,20
Inclusief belasting

Harmony and Joy

Op voorraad
Referentie 8718657463698 Categorie Wierook uit Nepal

Omschrijving

Deze Spiritual Home wierook is volledig met de hand gemaakt van geselecteerde ingrediënten die gevonden zijn in de ongerepte natuur van de Himalaya's. Het wordt aangeraden om deze wierook dagelijks te gebruiken als offer aan de Drie Juwelen (Boeddha, Dharma en Shanga). Het reinigt de omgeving van alle negativiteit en zorgt zo voor een harmonieuze, vredige en blije sfeer.

Himalayan Mountain wieroken worden volgens de oude wijsheid uit de Tantrisch boeddhistische Kavavira tekst geproduceerd. Deze tekst beschrijft de werking van heilige medicinale kruiden en planten en hun positieve invloed op gezondheid, welzijn en de leefomgeving.

Deze premium kwaliteit handgemaakte wierook helpt alle stressgerelateerde klachten die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan verminderen. Ze hebben een zuiverende, ontspannende en regenererende werking en elimineren onbehaaglijke energieën.

Deze wieroken zijn zeer geschikt voor gebruik tijdens o.a. yogabeoefening, meditatie, ontspanning, offerings- en zuiveringsrituelen. 

Productspecificaties
100% natuurlijke ingrediënten.
Veilig voor mens en milieu.
20 sticks per pakje, plus wierookhoudertje.
Een stick brandt gedurende ongeveer 60 minuten.
Handgemaakt in Nepal.
Met Engelstalige brochure.