Previous
Next

Boomagaat - trommelsteen

€ 3,50
Inclusief belasting

Boomagaat werkt  rustgevend en beschermt tegen negativiteit. Het trekt overvloed aan en versterkt je persoonlijke kracht, een positief zelfbeeld en doorzettings-

vermogen. Het heeft een sterke verbinding met de aarde en de natuur. 

Op voorraad
Referentie 339754656845 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

Een beetje rust en balans nodig? Dan is deze steen perfect voor jou!

WAT IS HET?
Dit is een trommelsteentje van Boomagaat.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - boomagaat
Doorsnede - ongeveer 2 tot 4 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

De agaat is een aardende en kalmerende steen en geeft je een stabiele, nuchtere houding. Hij brengt balans in lichaam, ziel en geest en bevordert rationeel en logisch denken. Het is ook een mooie steen tijdens de zwangerschap, voor zowel moeder als kind. 

De boomagaat heeft naast de algemene werking van de agaat nog een aantal unieke eigenschappen. Zo versterkt boomagaat de stroming van de energie in je lichaam en gaat het blokkades tegen. Ook helpt het je om je veilig te voelen in moeilijke situaties en op jezelf te vertrouwen. Hij helpt je ontspannen na periodes van stress en zorgt er daardoor voor dat je lekkerder in je vel zit.