Previous
Next

Hanger levensboom met groene aventurijn (14149)

€ 4,99
Inclusief belasting

"Één met de Natuur"

Op voorraad
Referentie 543987401648 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Dit eeuwenoude Symbool is bij velen bekend om zijn Verbindende Eigenschappen en Connectie met de Natuur. Met deze hanger kan jij, net als de levensboom, stevig met je wortels in de grond staan en tegelijkertijd richting de hemel reiken!

WAT IS HET?
Dit is een metalen Hanger met een Steentje erin verwerkt.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zinklegering
Materiaal oogje - koper
Materiaal achtergrond - aventurijn
Lengte inclusief oogje - ongeveer 3 cm
Kleur kan soms iets variëren. 

TOELICHTING
De levensboom komt in veel verschillende culturen voor: De Babyloniers, Hebreeuwen, Noren, Grieken, Kelten, Chinezen en vele anderen vertellen mythen over de levensboom. Levensbomen nemen over het algemeen een bijzondere plaats in bij religies. De boom verenigt hemel en aarde en wordt gerespecteerd als symbool van groei, genezing en hoge leeftijd. Bomen verbeelden de magische eigenschappen van de natuur en in verschillende culturen herbergen ze magische wezens zoals elfen, nimfen en (bos)geesten.
(Informatie verkregen via Power-of-Symbols)

Aventurijn is vaak groen van kleur, maar de steen kan ook rood, oranje, bruin, geel, blauw of grijs zijn. Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn en gezondheid. De steen werkt in op het hart chakra en trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van nieuwe ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. Naast de algemene eigenschappen, is de groene Aventurijn een troostende steen. Het schept harmonie en zorgt voor emotionele rust.